FAQ

Het kan gebeuren dat je ergens tegenaan loopt met een van onze producten. Geen paniek, we helpen je graag! Hieronder hebben we alvast een aantal mogelijke vragen voor je beantwoord. Zit je vraag er niet tussen? Neem gewoon contact op met ons, we helpen je graag!


* Mijn RVS Vaatdoekhouder is losgekomen van de spoelbak, wat nu?
Wat vervelend! Dat is uiteraard niet de bedoeling. De plakstrip van 3M is enorm sterk en zal niet los mogen laten. Het kan echter een enkele keer gebeuren dat de plakstrip loskomt, ondanks dat je wellicht alle stappen netjes hebt opgevolgd. Neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij dat we dit voor je gaan oplossen. We sturen je met alle liefde een nieuwe plakstrip op en geven je aanvullend advies over de bevestiging.

Tape lijkt iets simpels, maar het is een delicaat product. Er kunnen dan ook verschillende redenen zijn dat de plakstrip niet goed heeft gehecht:   

  1. De ondergrond is toch niet helemaal goed ontvet. 
  2. De ondergrond was nog een beetje vochtig. 
  3. Je hebt een nieuwe RVS spoelbak (<1jr) waar waarschijnlijk nog een oliefilm op zit. Dit zie je niet met het blote oog, maar het zorgt ervoor dat de lijm niet kan hechten. Deze oliefilm los je op met thinner. Maak daarna de spoelbak goed schoon met CIF (zonder bleek) of Dasty en spoel af. 

* Kan ik de RVS Vaatdoekhouder gemakkelijk verwijderen uit de spoelbak?
Jazeker! De houder zit goed vast, maar als je deze stevig vast pakt en voorzichtig naar beneden en boven wrikt, zal hij los komen. De restjes tape haal je gemakkelijk weg door er met je vingers tegenaan te duwen. Dan rolt de tape op en blijft er niets achter. De reserve plakstrip die wordt meegeleverd, kan je na goed ontvetten op de vaatdoekhouder plakken en opnieuw bevestigen. 

* In welke airfryers past de Airfryer Tool Kit XL? 
De XL tool kit past in alle modellen met een mandje die minimaal 20,5cm breed én lang is. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de meest voorkomende airfryers. Staat jouw model er niet tussen? Meet je mandje gewoon even na. Is deze 20,5cm of groter? Dan past de tool kit.

  • Philips: alle XL en XXL modellen. Let op: past niet in model Viva.
  • Princess: alle modellen van 4.5L en groter. Let op: past niet in de Aerofryer XL 182020 en 182021. 
  • Tefal: alle modellen vanaf 4.2L. 
  • Tristar: alle modellen vanaf 3.5L. Let op: past niet in de FR-6990.

* Is er ook een Airfryer Tool Kit XXL beschikbaar?
Jazeker! De XXL tool kit is perfect geschikt voor heteluchtfriteuses met een mandje van minimaal 23cm breed en lang, zoals alle Tefal Easy Fry XXL en Princess Digital Family Aerofryer modellen. Helaas passen niet alle XXL accessoires in de Philips XXL Airfryer. Het vierkante mandje van Philips is met 23,8cm namelijk nét te krap voor onze ronde bakvormen. Hier raden wij dan ook onze XL Tool Kit voor aan.

* Ik heb bij mijn aankoop geen email ontvangen met het recepten e-boek.
Het kan zijn dat je email in jouw spam of reclamefolder terecht is gekomen. Kan je de email daar ook niet tussen vinden, mail ons dan direct even. Geef hier je Bol bestelnummer bij door. Dan zorgen wij dat je alsnog de email ontvangt met de download naar het recepten e-boek!

 
Instagram