FAQ

Het kan gebeuren dat je ergens tegenaan loopt met een van onze producten. Geen paniek, we helpen je graag! Hieronder hebben we alvast een aantal mogelijke vragen voor je beantwoord. Zit je vraag er niet tussen? Neem gewoon contact op met ons, we helpen je graag!


* Mijn RVS Vaatdoekhouder is losgekomen van de spoelbak, wat nu?
Wat vervelend! Dat is uiteraard niet de bedoeling. Het kan een enkele keer gebeuren dat de plakstrip loskomt. De reden hiervoor kan zijn dat de ondergrond niet goed is ontvet, of is droog gemaakt voordat de houder werd gemonteerd. Maar dit lossen we op voor je! Stuur ons een bericht met je Bol.com bestelnummer, je naam en adres. Dan sturen wij je kosteloos een nieuwe plakstrip op. 

* In welke airfryers past de Airfryer Tool Kit XL? 
De XL tool kit past in alle modellen met een mandje die minimaal 20,5cm breed én lang is. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de meest voorkomende airfryers. Staat jouw model er niet tussen? Meet je mandje gewoon even na. Is deze 20,5cm of groter? Dan past de tool kit.

  • Philips: alle XL modellen. Let op: past niet in model Viva.
  • Princess: alle modellen van 4.5L en groter. Let op: past niet in de Aerofryer XL 182020 en 182021. 
  • Tefal: alle modellen vanaf 4.2L. 
  • Tristar: alle modellen vanaf 3.5L. Let op: past niet in de FR-6990.

* Is er ook een Airfryer Tool Kit XXL beschikbaar?

Jazeker! De XXL set verwachten wij op 14 december in huis. De week ervoor is deze al te bestellen via Bol.com. De XXL tool kit is perfect geschikt voor heteluchtfriteuses met een mandje van minimaal 24cm breed en lang, zoals alle Tefal Easy Fry XXL en Princess Digital Family Aerofryer modellen. Helaas passen niet alle XXL accessoires in de Philips XXL Airfryer. Het vierkante mandje is met 23,8cm nét te krap voor onze ronde bakvormen... 

* Ik heb bij mijn aankoop geen email ontvangen met het recepten e-boek.

Het kan zijn dat je email in jouw spam of reclamefolder terecht is gekomen. Kan je de email daar ook niet tussen vinden, mail ons dan direct even. Geef hier je Bol bestelnummer bij door. Dan zorgen wij dat je alsnog de email ontvangt met de download naar het recepten e-boek!

 
Instagram