nice to 'meat' you!

Kitchen Lab Co. is een jong bedrijf, gevestigd in Utrecht. Het is ontstaan vanuit het idee om keuken items te ontwikkelen om meer gebruiksplezier in de keuken te geven. Niet alleen tijdens het koken en bakken, maar ook daar omheen. 

De keuken is tegenwoordig vaak het middelpunt van het huishouden, waar we met elkaar samenkomen om te koken, eten en te werken. We nodigen er vrienden uit voor een borrel en lezen er 's ochtends een krantje met een goede kop koffie. De keuken is niet alleen meer functioneel, maar het is een verlengstuk van de woonkamer geworden. Dus richten we de keuken ook graag in zoals we dat bij de woonkamer doen; met mooie accessoires. 

Functioneel, dat zeker. Maar ook duurzaam, van goede kwaliteit én met een eigentijds design.  


Naar onze producten
onze missie

Het is onze missie om, naast het creëren van meer plezier in de keuken, zoveel mogelijk mensen op een ongedwongen manier bewuster te maken van hun leefstijl. We willen je inspireren om beter voor jezelf én voor deze planeet te zorgen. En dat is makkelijker dan je misschien denkt!  

Share our mission. Connect met ons op Instagram en Facebook. 

 join us!

Bijna al onze producten zijn voortgekomen uit ideeën en suggesties van onze ambassadeurs, de eindgebruiker (jij!). Wat mis jij in de keuken? Wellicht iets dat kan bijdragen aan een gezondere leefstijl en een schonere planeet? Laat het ons weten en misschien ontwikkelen wij het volgende product wel vanuit jouw idee!  

Laat het ons weten!


 

 
Instagram