Ons verhaal

Kitchen Lab Co. is een jong bedrijf en staat nog aan het begin van een mooi avontuur. Het merk is in 2020 ontstaan aan de keukentafel van eigenaar Karline Scheer. Vanuit haar liefde voor interieur styling besloot ze keuken items te gaan ontwikkelen die een stijlvolle aanvulling zijn voor in de keuken.

De keuken is tegenwoordig vaak het middelpunt van het huishouden, waar we met elkaar samenkomen om te koken, te eten en (vooral sinds 2020) te werken. We lezen er 's ochtends een krantje met een goede kop koffie en nodigen er vrienden uit voor een borrel.

De keuken is niet alleen meer functioneel, maar het is een verlengstuk van de woonkamer geworden. Dus richten we de keuken ook graag in zoals we dat bij de woonkamer doen; met mooie items.


Items waarvan je denkt 'Goh, dat is handig!'. Zoals bijvoorbeeld onze Vaatdoek Caddy en de bijpassende Dagelijkse Doekjes. Ze zijn functioneel, dat zeker. Maar ook duurzaam, van goede kwaliteit én met een eigentijds design. 

We zoeken het graag dicht bij huis en houden onze productie zo dichtbij mogelijk. Zo wordt een deel van onze collectie met met veel zorg en aandacht geproduceerd in Nederland en met de hand afgewerkt door onze "mannen van staal".

Deze mannen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, maar zijn echte specialisten als het aankomt op metaalbewerking. Hiermee kunnen we op een duurzame manier unieke en hoogwaardige producten vervaardigen, met garantie op de beste kwaliteit. 

 
Het is onze missie om, naast het creëren van meer plezier in de keuken, zoveel mogelijk mensen op een ongedwongen manier bewuster te maken van hun leefstijl. We willen je inspireren om beter voor jezelf én voor deze planeet te zorgen. En dat is makkelijker dan je misschien denkt!  

Share our mission. Connect met ons op Instagram en Facebook