Zum Hauptinhalt wechseln
Op werkdagen voor 21u besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending v.a. €20.
 • Nederlands
 • Deutsch
 • English
 • Belgien

  Belgien

  (EUR €)

 • Deutschland

  Deutschland

  (EUR €)

 • Niederlande

  Niederlande

  (EUR €)

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging op het aangegeven mailadres. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je tevens een mail met track & trace om je bestelling te volgen. Ondervind je hier problemen? Neem even contact met ons op, we helpen je graag!

Denk goed na bij het online kopen van een product en ga verantwoordelijk te werk bij het retourneren. We willen dat je altijd helemaal tevreden bent met je Kitchen Lab Co. product. Dus mocht je een artikel willen retourneren of ruilen dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten.

Het retourneren van een artikel is alleen mogelijk wanneer het artikel:
• onbeschadigd is
• niet is gebruikt

Hoe een retour aanvragen?
Om een ​​retourzending te starten, kan je contact met ons opnemen via contact@kitchenlabco.com, onder vermelding van de reden van retourneren of ruilen. Vergeet niet de volgende informatie toe te voegen:

- Jouw bestelnummer
- Je naam

Je kan het artikel in de originele verpakking naar het volgende adres sturen:

Kitchen Lab Co.
Weerdsingel O.Z. 68j
3514 AG Utrecht

De plakstrip van 3M is speciaal voor dit soort toepassingen ontwikkeld en zou niet los mogen laten. Het kan echter een enkele keer gebeuren dat de plakstrip loskomt, ondanks dat je wellicht alle stappen netjes hebt opgevolgd. Tape lijkt iets simpels, maar het is een delicaat product.

De exacte reden hiervan is vaak moeilijk te achterhalen, maar er is een mogelijkheid dat er wellicht iets op de (nieuwe) spoelbak zit wat optimale hechting van de plakstrip verhinderd. Het zou ook nét pech kunnen zijn dat hij is los gekomen. We hebben in deze gevallen regelmatig ervaren dat de Caddy bij opnieuw bevestigen met onze extra tips daarna wel goed blijft zitten.

Wij adviseren om de rvs spoelbak eerst goed schoon te maken met afwasmiddel en een zachte spons en vervolgens te ontvetten met wat aceton (nagellak remover). Dit kan geen kwaad voor het rvs, maar zorgt er wel voor dat hardnekkig vuil en vet oplost. Hiermee kan je ook gemakkelijk de oude plakstrip (even laten weken) of achtergebleven lijmrestjes verwijderen. Pas wel op met de zwarte Vaatdoek Caddy en aceton. Te lang hiermee in contact komen kan de poedercoating namelijk aantasten.

Omdat het bevestigen niet door ons gedaan wordt en wij daarnaast ook geen controle hebben op de kwaliteit van de spoelbak, kunnen we helaas geen garantie op de plakstrip geven. In de verpakking zit standaard wel een reserve plakstrip, in het geval de Caddy toch onverhoopt los komt, of wanneer je deze opnieuw in een andere spoelbak wilt gebruiken. Indien je deze niet meer hebt, kan je in onze shop een extra bevestigingsset aanschaffen. Je ontvang dan 2 plakstrips en primer doekjes. 

Jazeker! De houder zit goed vast, maar als je deze stevig vast pakt en voorzichtig naar beneden en boven wrikt, zal hij los komen. De restjes tape haal je eenvoudig weg met een wattenschijfje gedrenkt in aceton of stickerverwijderaar. Er zullen geen sporen achterblijven in de spoelbak. De reserve plakstrip die wordt meegeleverd, kan je na ontvetten op de Vaatdoek Caddy™ plakken en na 72 uur opnieuw bevestigen in de spoelbak. 

Het magneet systeem van de Vaatdoek Caddy is speciaal gemaakt en krachtig genoeg om een natte doek op te kunnen hangen. 

Het is belangrijk te weten dat het magneet systeem alleen optimaal kracht heeft bij een RVS spoelbak. Bij spoelbakken van ander materiaal kan de kracht van de magneet verzwakt worden. Heb je inderdaad een RVS spoelbak, check dan hoe de contra-magneet is bevestigd. Deze moet op de buitenkant van de spoelbak bevestigd worden, met de kant waar de 3M plakstrip op zit naar binnen, zodat die zijde tegen de spoelbak zit en contact kan maken met de magneet die op de Vaatdoek Caddy zit. Het systeem klemt de spoelbak als het ware tussen de 2 magneten in en alleen op deze manier zijn de polen op z'n sterkst.