FAQ

Het kan gebeuren dat je ergens tegenaan loopt met een van onze producten. Geen paniek, hieronder hebben we alvast een aantal mogelijke vragen voor je beantwoord. Zit je vraag er niet tussen? Neem gewoon contact op met ons, we helpen je graag!

 

Kan ik de Vaatdoek Caddy ™ gemakkelijk verwijderen uit de spoelbak?

Jazeker! De houder zit goed vast, maar als je deze stevig vast pakt en voorzichtig naar beneden en boven wrikt, zal hij los komen. De restjes tape haal je weg door er met je vingers tegenaan te duwen, of met een wattenschijfje gedrenkt in aceton of stickerverwijderaar. Er zullen geen sporen achterblijven in de spoelbak. De reserve plakstrip die wordt meegeleverd, kan je na ontvetten op de Vaatdoek Caddy™ plakken en na 72 uur opnieuw bevestigen in de spoelbak. 

Mijn Vaatdoek Caddy™ is losgekomen van de spoelbak, wat nu?

Wat vervelend! Dat is uiteraard niet de bedoeling. De plakstrip van 3M is speciaal voor dit soort toepassingen ontwikkeld en zal niet los mogen laten. Het kan echter een enkele keer gebeuren dat de plakstrip loskomt, ondanks dat je wellicht alle stappen netjes hebt opgevolgd. Tape lijkt iets simpels, maar het is een delicaat product. Er kunnen dan ook verschillende redenen zijn dat de plakstrip niet goed heeft gehecht. 

Neem daarom altijd even contact met ons op, dan lossen we dit samen op. We sturen je met alle liefde evt. een nieuwe plakstrip op en geven je aanvullend advies over de bevestiging.

In welke airfryers past de Heteluchtfriteuse XL? 

De XL tool kit past in alle modellen met een mandje dat minimaal 20,5cm breed én lang is. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de meest voorkomende airfryers. Staat jouw model er niet tussen? Meet je mandje even na. Is deze 20,5cm of groter? Dan past het.

  • Philips: alle XL en XXL modellen. Let op: past niet in model Viva.
  • Princess: alle modellen van 4.5L en groter. Let op: past niet in de Aerofryer XL 182020 en 182021.
  • Tefal: alle modellen vanaf 4.2L.
  • Tristar: alle modellen vanaf 3.5L. Let op: past niet in de FR-6990.

In welke airfryers past de Heteluchtfriteuse XXL? 

De XXL tool kit is geschikt voor heteluchtfriteuses met een mandje van minimaal 23cm breed en lang, zoals alle Tefal Easy Fry XXL en Princess Digital Family Aerofryer modellen. Helaas past deze niet in de Philips XXL Airfryer. Het vierkante mandje van Philips is namelijk nét te krap voor onze ronde bakvormen. Hier raden wij dan ook onze XL set voor aan.