FAQ

Het kan gebeuren dat je ergens tegenaan loopt met een van onze producten. Geen paniek, hieronder hebben we alvast een aantal mogelijke vragen voor je beantwoord. Zit je vraag er niet tussen? Neem gewoon contact op met ons, we helpen je graag!

 

Kan ik de Vaatdoek Caddy ™ met plakstrip gemakkelijk verwijderen uit de spoelbak?

Jazeker! De houder zit goed vast, maar als je deze stevig vast pakt en voorzichtig naar beneden en boven wrikt, zal hij los komen. De restjes tape haal je weg door er met je vingers tegenaan te duwen, of met een wattenschijfje gedrenkt in aceton of stickerverwijderaar. Er zullen geen sporen achterblijven in de spoelbak. De reserve plakstrip die wordt meegeleverd, kan je na ontvetten op de Vaatdoek Caddy™ plakken en na 72 uur opnieuw bevestigen in de spoelbak. 

De plakstrip van mijn Vaatdoek Caddy™ is losgekomen van de spoelbak, wat nu?

Wat vervelend! Dat is uiteraard niet de bedoeling. De plakstrip van 3M is speciaal voor dit soort toepassingen ontwikkeld en zal niet los mogen laten. Het kan echter een enkele keer gebeuren dat de plakstrip loskomt, ondanks dat je wellicht alle stappen netjes hebt opgevolgd. Tape lijkt iets simpels, maar het is een delicaat product. Er kunnen dan ook verschillende redenen zijn dat de plakstrip niet goed heeft gehecht. 

Neem daarom altijd even contact met ons op, dan lossen we dit samen op. 

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Na je bestselling ontvang je een bevestiging op het aangegeven mailadres. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je tevens een mail met track & trace om je bestelling te volgen. Ondervind je hier problemen? Neem even contact met ons op, we helpen je graag.