Op werkdagen voor 21u besteld, dezelfde dag verzonden. Gratis verzending v.a. €20.
 • Nederlands
 • Deutsch
 • English
 • België

  België

  (EUR €)

 • Duitsland

  Duitsland

  (EUR €)

 • Nederland

  Nederland

  (EUR €)

Verzenden & retourneren

Verzenden

Levertijd
Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 21:00u geplaatst en betaald worden versturen wij dezelfde dag nog. Feestdagen vallen hier buiten.
In een enkel geval kan er door de vervoerder vertraging optreden in het afleveren van bestellingen.

Verzendkosten
Wij verzenden de bestellingen in Nederland en naar België met DHL. Voor alle bestellingen tot €20 vragen wij een verzendbijdrage van €2,99 (NL) of €3,99 (BE). Bestellingen boven dit bedrag worden gratis verzonden. Voor brievenbus zendingen is dit afhankelijk van gewicht €0,99 of €1,99 (NL) en €1,99 (BE).

Track & Trace
Je ontvangt van iedere order een Track & Trace nummer per mail zodra je bestelling wordt verzonden, uitgezonderd brievenbus zendingen.

Verzenden naar een ander adres
Je kunt in het bestelproces aangeven dat de bestelling op een ander adres bezorgd moet worden.

Retourneren

Denk goed na bij het online kopen van een product en ga verantwoordelijk te werk bij het retourneren. We willen dat je altijd helemaal tevreden bent met je Kitchen Lab Co. product. Dus mocht je een artikel willen retourneren of ruilen dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten.

Het retourneren van een artikel is alleen mogelijk wanneer het artikel:
• onbeschadigd is
• niet is gebruikt

Hoe een retour aanvragen?
Om een ​​retourzending te starten, kan je contact met ons opnemen via contact@kitchenlabco.com, onder vermelding van de reden van retourneren of ruilen. Vergeet niet de volgende informatie toe te voegen:

- Jouw bestelnummer
- Je naam

Je kan het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking naar het volgende adres sturen:

Kitchen Lab Co.
Weerdsingel O.Z. 68j
3514 AG Utrecht

Track & trace
Zorg ervoor dat je een verzendbewijs van het geretourneerde pakket bewaart, zodat je kunt aantonen dat deze is verzonden. Voor een vlotte afwikkeling vragen we om ons op de hoogte te stellen van het track & trace nummer, door deze te mailen naar contact@kitchenlabco.com samen met het bestelnummer.

Artikel omruilen
Een artikel omruilen kan helaas niet. Hiervoor dien je het artikel te retourneren zoals hierboven beschreven en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen. 

Terugbetaling
We zullen je op de hoogte stellen zodra we jouw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd. Indien het artikel netjes retour is gekomen, word je automatisch terugbetaald op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de bank de terugbetaling heeft verwerkt.