• Store in style.

    Shop
Shop

Store in style.

Nu gratis verzending vanaf €20.

Passion for practical

our story

Ik ben echt super tevreden. Kwaliteit is heel mooi. En een leuk kaartje bij de aankoop. Mooi bedrijf, ga zo door!

- Mick

Het product doet waar het voor is bedoeld: het vaatdoekje hangt uit het zicht en de “caddy” blijft stevig vast zitten (wij hebben de magneet-variant). We vonden het niet goedkoop, maar het voldoet wel. Snelle levering was ook fijn.

- Sabine Donk

Blij mee!!!! Volgende dag in huis!!! Supersnel!!! Ook een setje voor mijn dochter besteld… ook blij en verrast!!! Zwart is bijna nergens te krijgen en dan ook nog met de dag erop!! Wat een goed idee 👍🏻👍🏻👍🏻

- Marjolein

Binnen een dag in huis! Super handige doekjes met de dag van de week erop zodat je ( huisgenoten) je nooit vergist om een schoon doekje te pakken. Kleur zwart, zoals ook de kleur van mijn aanrechtblad is. Uitstekende kwaliteit doekjes trouwens. Leuk was de persoonlijke kaart in het pakketje.

- Anita Perré

Berg jouw koffiecapsules stijlvol op.

What you get from afar...

According to a Dutch saying, what you get from far away is good. But what you can get locally is better! At least, we share that opinion. Therefore we keep the production as close to home as possible. Our Kitchen Shelf and the Dishcloth Caddy for example are made in the Netherlands!